Nainen säikähti ikkunaan ilmestynyttä karmivaa hahmoa – kummitukselle löytyi luonnollinen selitys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nainen koki taannoin elämänsä säikytyksen ikkunaan ilmestyneen karmivan hahmon ansiosta. Hänen onnekseen sille löytyi kuitenkin nopeasti luonnollinen ja harmiton selitys.

New Yorkissa asuva Thea kertoo Twitterissä katselleensa kotonaan televisiota eräänä iltana. Yhtäkkiä television viereisestä ikkunasta näytti kurkistavan painajaismainen hahmo. Thea kertoo säikähtäneensä niin paljon, että hän miltei juoksi ulos kodistaan alasti.

Pian nainen kuitenkin tajusi, mistä oli kysymys. Thea oli nimittäin selaillut televisiosta suoratoistopalvelun valikoimaa, ja A Nun’s Curse -elokuvan mainoksessa näkyvä kummitusnunnan kuva heijastui läheisen ikkunan lasista. Naisen koomisesta twiitistä tuli nopeasti viraalihitti, ja se on parissa päiväss kerännyt jo satoja tuhansia tykkäyksiä.