Nicole Kidman: ”Koronarajoitukset ovat olleet todella vaikeita lapsilleni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen näyttelijä Nicole Kidman on kahden esiteini-ikäisen tytön äiti. Hän on aiemmin kertonut, että lapset eivät saa käyttää sosiaalista mediaa, koska hän ei pysty valvomaan sitä omien vajavaisten taitojensa vuoksi. Nyt hän paljastaa, että tyttöjen elämä on ollut vaikeaa ilman sosiaalisia kontakteja korona-aikana.

Kuuluisan pariskunnan tyttäret, 12-vuotias Sunday Rose ja yhdeksänvuotias Faith Margaret, ovat tottuneet opiskelemaan etänä vanhempiensa ammattien vuoksi. Lapset ovat koko ikänsä matkustaneet vanhempien mukana kuvauksissa ja musiikkikeikoilla. Nyt kuitenkin heidän kaverisuhteensa ovat olleet ennennäkemättömän pitkällä tauolla sosiaalisten rajoitusten vuoksi.

– Sosiaalinen eristäytyminen on ollut todella vaikeaa heille ja vanhempana on vaikeaa katsella heidän tuskaansa ja ikäväänsä. Minäkin ikävöin omia ystäviäni, Kidman kertoo Glamour UK -lehdelle.