Räppäri Action Bronson kuntoili korona-ajan – laihtui lähes 60 kiloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin useaan otteeseen vieraillut yhdysvaltalainen räppäri Action Bronson on tunnettu musiikin lisäksi rakkaudesta ruokaan. Gourmet-kokkina ennen musiikkiuraa työskennelle tähdellä oli jopa oma ruokaohjelma Fuck, That’s Delicious. Nyt tähti on kuitenkin paljastanut laihtuneensa maaliskuusta alkaen lähes 60 kilon edestä.

Vielä vuosi sitten 175-senttisen Action Bronsonin kerrotaan painaneen 170 kiloa. Lapsensa syntymän myötä räppäri päätti kuitenkin aloittaa elämäntaparemontin, ja kertoo heräävänsä nykyään joka aamu neljältä, syövänsä proteiinipitoisen aamupalan ja kuntoilevansa kovatehoisen intervallitreenin parissa. Kulinaristina tunnettu tähti tosin myöntää elämäntapamuutoksen tehneen hänestä omien sanojensa mukaan tylsän ruokailijan, mutta hän kertoo kiinnostuneensa entistä enemmän ruokien ravintoarvosta.

– Kärsin aikaisemmin heikentyneestä glukoosinsietokyvystä, atooppisesta ihottumasta, astmasta, kaikenlaisesta typerästä p*skasta jota olin aiheuttanut itselleni. Jos valmistin suuria, pyöreitä ruokia, söin ne kaikki kerralla. En tyytynyt vain yhteen palaan, Action Bronson paljasti Men’s Health -lehdelle.