Temptation Island Mattu leikkautti rintansa – julkaisi kuvan someen: ”Sain luvan käydä suihkussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja alkaa olla tältä kaudelta ohi, mutta seuraavaa kautta kuvataan parhaillaan jo Suomen Lapissa. Nyt nähdyllä kaudella sarjaan palasivat hetkeksi edellisen kauden kohupari Mattu ja Jape, joiden vierailu jäi kuitenkin vain pikapyrähdykseksi. Nyt Mattu on paljastanut käyneensä perjantaina leikkelemässä rintojaan.

Mattu kertoo sosiaalisessa mediassa kuvan kanssa käyneensä vaihdattamassa vasemmassa rinnassaan olevan implantin uuteen, koska edellinen oli kapseloitunut jo heti ensimmäisen leikkauksen jälkeen reilu vuosi sitten. Samalla Mattu kritisoi voimakkaasti ensimmäisen leikkauksen tehneen yrityksen palvelua. Hän lupasi julkaista kokemuksistaan myöhemmin videon.

– Kokoan koko tästä keissistä videon, sitten kun jaksamiseni riittää siihen. Haluan pohjata videoni faktoille ja se edellyttää lukuisten sähköpostien kaivelua ja pläräämistä. Jostain syystä niiden sähköpostien kaivelu jännittää – koko väittely Finestin kanssa loi mulle paljon ahdistusta enkä haluaisi palata niihin oloihin. Haluan kuitenkin tuoda tarinani mahdollisimman monelle tietoon. Kerrottavaa on niin paljon, että tää kuvateksti ei millään riitä siihen, Mattu kirjoittaa.

Vauhdikas luonnonlapsi Mattu tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Hänen ilmestymisensä Temptation Island Suomen saarelle toistamiseen kuitenkin floppasi pahasti, kun pari poistui nopeasti paikalta. Samanlainen floppi oli myös samalla kaudella niin ikään paluun tehnyt Joskun ja Karimin paluu, joka sekin päättyi lyhyeen.