Chrissy Teigen ja John Legend valheenpaljastustestissä – näin aviopari tenttasi toisiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen ja muusikko John Legend ovat aviopari, jonka elämää moni seuraa sosiaalisessa mediassa. Huumorintajuinen kaksikko ei ota elämää liian vakavasti, mikä käykin usein ilmi heidän julkaisuistaan esimerkiksi Instagramissa ja Twitterissä. Taannoin Chrissy sai keskenmenon.

Nyt aviopari nähdään hauskalla Vanity Fairin taannoin julkaisemalla YouTube-videolla, jossa heillä toteutetaan valheenpaljastustesti. Laajassa testissä Chrissy Teigen ja John Legend istuutuvat kumpikin omalla vuorollaan piinapenkkiin puolisonsa testattavaksi.

John Legend tenttaa aluksi vaimoaan ja haluaa kuulla totuuden muun muassa siitä mitä mieltä Teigen on oikeasti hänen musiikistaan ja hänestä niin puolisona kuin asuinkumppaninakin. Teigen puolestaan haluaa kuulla mitä mieltä Legend on hänen jaloistaan ja suutelisiko mies Ryan Gosslingia.