Christina Milian jälleen raskaana – odottaa nyt kolmatta lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Nyt kahden lapsen äiti paljasti hänen Instagram-seuraajilleen odottavansa hänen poikaystävänsä Matt Pokoran kanssa lasta. Tuleva lapsi on pariskunnan toinen yhteinen, Milianille lapsi on kuitenkin kolmas.

Christina Milian ilmoitti uudesta raskaudestaan kauniilla kuvalla, jossa Pokora suutelee hänen vatsaansa hiekkarannalla auringonlaskun aikaan. ”Sinä ja minä + 3”, tähti kirjoitti kauniin julkaisun kuvatekstissä. Milian oli merkinnyt kuvaan myös romanttisen aihetunnisteen #MoreLove.

Christina Milianilla on hänen entisen aviomiehensä The-Dreamin kanssa yhteinen kymmenenvuotias tytär Violet. 35-vuotiaan Matt Pokoran kanssa Milianilla on ennestään kymmenen kuukauden ikäinen poika Isaiah. Nyt Isaiah onkin saamassa jo hyvin pienellä ikäerolla itselleen sisaruksen.