Mariah Carey lanseerasi uutuustuotteen – yllätti fanit perinpohjin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mariah Careyn nimen kuuleminen tuo joulun alla useimpien mieleen todennäköisesti hänen All I Want for Christmas is You -jouluhittinsä. Nyt tähti on kuitenkin tehnyt aivan uudenlaisen ja yllättävän aluevaltauksen.

Mariah Carey on lanseerannut ikioman kekseihin ja leivonnaisiin erikoistuneen Mariah’s Cookies -brändin. Tarjolla on useita erilaisia keksityyppejä, kuten pipareita, valkosuklaa- ja karpalokeksejä ja kurpitsakeksejä. Niitä myydään kuuden ja 12 kappaleen pakkauksissa.

Oman keksimerkin lanseerauksen ajoitus on tuskin sattumaa, sillä Mariah Careyn All I Want for Christmas is You on pitänyt pintansa jouluhittinä jo vuosikymmenten ajan. Suomessa Mariah’s Cookies -keksien hankkiminen joulupöytään voi tosin osoittautua haastavaksi. Niitä nimittäin myydään ainoastaan ruokien ja elintarvikkeiden kotiinkuljetuspalveluissa 30 yhdysvaltalaisessa kaupungissa.