Naisen auto syöksyi jäiseen jokeen – poliisin haalarikamera ikuisti dramaattisen pelastuksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa todistettiin taannoin dramaattista pelastusoperaatiota. Paikalliset poliisit oli hälytetty pelastamaan naisen, jonka pakettiauto oli syöksynyt Alliancessa sijaitsevan joen hyiseen veteen.

24-vuotias autoilija oli nukahtanut rattiin ajaessaan töistä kotiin yöllä. Hänen tila-autonsa oli syöksynyt suojakaiteen läpi alapuolella sijainneeseen jäiseen jokeen. Nainen heräsi auton upotessa veteen ja soitti välittömästi hätänumeroon.

Haalarikameran videolla toinen paikalle saapuneista poliiseista alkaa panikoimaan kahlatessaan jääkylmässä vedessä. Toinen poliisi kuitenkin rauhoittelee häntä, ja lopulta naisen veden täyttämän tila-auton ikkuna onnistutaan särkemään. Poliisit auttavat kuljettajan turvaan rannalle, ja hänet toimitettiin myöhemmin hoitoon paikalliseen sairaalaan onnettomuudessa saamiensa lievien vammojen vuoksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.