Onko Lotta Kaijärvi Suomen tuleva supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka on saanut viime aikoina hyvin jalkaa mallimaailman ovien väliin.

Nyt suomalainen mallikaunotar nähdään poseeraamassa somekuvassaan tyylikkäästi yläosattomissa, sillä hänellä on yllään vain biksujen alaosa ja päässään hattu. Kuvan yhteydessä Lotta toteaa, että alkamassa on talviuniaika.

Aiemmin Lotta esitteli julkisuudessa miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo lähes 50.000 ihmistä.