Räppäri Ice-T höynäyttää jatkossa puhelinhuijareita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan räppäri, näyttelijä ja metalliyhtye Body Countin laulaja Ice-T on liittynyt puhelinhuijareiden ja kaupittelijoiden vastaiseen taistoon. Hän lainaa äänensä yritykselle, jonka tavoitteena on huijata huijareita.

RoboKiller on sovellus, joka vastaa automaattiisesti tunnistettujen puhelinhuijareiden ja puhelinmyyjien numeroihin. Järjestelmä toistaa ennalta nauhoitettuja repliikkejä, joiden tarkoituksena on yrittää huijata heitä luulemaan puhuvansa oikean henkilön kanssa. Ice-T on Page Six -sivuston mukaan ensimmäinen todellinen kuuluisuus, joka on palkattu lukemaan repliikkejä palvelua varten.

RoboKillerin ideana on, että huijareiden aika menee hukkaan heidän yrittäessä huijata sovellusta. Sen käyttäjät pääsevät myös kuuntelemaan huijareiden ja sovelluksen keskenään käymiä, toisinaan koomisiksikin muuttuvia keskusteluja.