Teinit muodostivat ihmisketjun – pelastivat jäiseen lammikkoon joutuneet lapset

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joukko teinipoikia on julistettu sankareiksi heidän pelastettuaan kaksi lasta vaaratilanteesta. Nopeasti toimineet nuoret olivat muodostaneet ihmisketjun saadakseen lapset pois jäisestä kammikosta.

Kahdeksanvuotias Olivia Heid ja hänen nelivuotias veljensä RJ olivat kellkkailemassa Yhdysvaltojen New Jerseyssä torstaina 17. joulukuuta. Kelkka pomppasi ilmaan kivestä ja lensi suoraan läheiseen lammikkoon. Lähellä olleet teinit huomasivat tilanteen, ja syöksyivät apuun.

Lasten onneksi nuorukaiset tiesivät kuinka toimia partiokoulutuksen ansiosta. He muodostivat ABC-uutissivuston mukaan ihmisketjun nostaakseen lapset turvaan jäisestä vedestä. Lasten vanhempien kerrotaan arvatenkin olevan erittäin kiitollisia nuorille heidän nopeasta toiminnastaan.