Poptähti syyttää Shia LaBeoufia: ”Tartutti tietoisesti sukupuolitaudin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Transformers-elokuvista aikoinaan kuuluisuuteen noussut näyttelijä Shia LaBeouf on joutunut tänä syksynä moneen otteeseen tekemisiin lain kanssa. Tähteä syytetään sekä pahoinpitelystä että näpistyksestä kesällä tapahtuneen välikohtauksen johdosta, minkä lisäksi artisti FKA Twigs syyttää miestä seksuaalisesta väkivallasta.

Näyttelijä ja laulaja FKA Twigs syyttää Health-sivuston mukaan entistä poikaystäväänsä Shia LaBeoufia seksuaalisesta väkivallasta, pahoinpitelystä ja henkisestä kärsimyksestä. Pariskunta seurusteli vuosien 2018-2019 aikana vajaan vuoden verran.

32-vuotias Twigs on kertonut heränneensä yöllä siihen, että 34-vuotias LaBeouf on kuristanut häntä. Mies uhkasi myös automatkan aikana aiheuttaa kolarin mikäli Twigs ei julistanut rakkauttaan miehelle. Syytteen mukaan mies myös tartutti tietoisesti sukupuolitaudin Twigsille.