Huittisten huumehörhön auto katon kautta ympäri – kyydissä kaveri, huumeita ja aseita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumeiden vaikutuksen alaisena autollaan ajanut rattijuoppo ajoi ulos tieltä Huittisten Suontaustantiellä maanantaina 14. joulukuuta aamulla kello 8:30 aikoihin. Onnettomuudesta seurasi pitkä rikosepäilyjen lista.

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo, että ajokiellossa olleen huumehörhön kuljettama ajoneuvo oli pyörähtänyt katon kautta ympäri pysähtyen pellolla olleeseen sähköpylvääseen. Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molemmat henkilöt kuljetettiin sairaalaan.

Kuljettajan hallusta löydettiin tarkistuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausainetta ja starttipistooli. Onnettomuusajoneuvosta löytyi lisäksi käsiase ja lisää huumausaineita. Kokemäen poliisi tutkii tapausta muun muassa rattijuopumuksena, huumausainerikoksena ja ampuma-aserikoksena.