Jessica Alvesin hiustenpidennykset poistettiin – tältä näyttävät omat hiukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen ihmis-Ken, nykyään nimellä Jessica Alves tunnettu seurapiirijulkkis, on elänyt pian kokonaisen vuoden naisena. Hänen ulkonäköään on muokattu reilusti naisellisempaan suuntaan kauneuskirurgian ja keinotekoisten lisäkkeiden avulla. Pitkät ja vaaleat hiustenpidennykset ovat olleet olennainen osa ulkonäkömuutosta.

Jessica Alves on esitellyt Instagramin tarinoissa ulkonäköään ilman näyttäviä hiustenpidennyksiä. Vanhat pidennykset on poistettu ja hänen omat hiuksensa ovat kasvaneet jo olkapäille asti. Hän on päättänyt ottaa kuitenkin uudet pidennykset, mutta uudella värillä varustettuna.

– Uusi vuosi, uudet kujeet ja uudet hiukset! Paljon uutta on luvassa ensi vuoden puolella, Jessica Alves kertoo tarinoissa samalla mainostaen hiussalonkiaan.

https://www.instagram.com/p/CH6pcUmJI_C/