Liikuttava video vuosien takaa – omistaja sai kissansa takaisin palaneesta talosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Massachusettsissa paloi taannoin kerrostalo, jonka asukkaat jouduttiin evakuoimaan. Nettiin julkaistiin pian palon jälkeen video, jolla nähdään sammutustöitä ja palon jälkeen suoritettavia tehtäviä. Vaikka tulipalosta on jo kulunut vuosia, on videon anti edelleen ajankohtainen.

Tulipalo voi olla kohtalokas etenkin perheen lemmikkieläimille. Liekkimerestä pelastautuessa ei voi uhrata omaa henkeään lemmikin tai tavaroiden takia. Videolla nähdään, kun palaneessa talossa asuva nainen menee palomiesten luokse.

Pian tämän jälkeen yksi palomiehistä kantaa vilttiin käärityn kissan naisen luokse. Nainen purskahtaa vuolaaseen itkuun. Pian tulee toinenkin kissa. Ne ovat edelleen hengissä.