Temptation Islandin Vilma ja Juuso surkeana: ”Häät on peruttu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 25-vuotias Vilma Karjalainen ja kolmekymppinen Juuso Lehmusvyöry saivat terveen tyttövauvan toukokuussa. Pitkään yhtä pitäneen parin oli tarkoitus mennä naimisiin viime lauantaina 12. joulukuuta.

– Tänään on se päivä kun meidän piti mennä naimisiin, ja Vilmasta olisi tullut vaimoni, toisin kävi, Juuso kirjoitti lauantaina.

Maailmalla vallitseva koronaviruspandemia vaikutti myös realityjulkkisparin hääsuunnitelmiin. Pari sairastui keväällä koronavirukseen ja Vilma joutui synnyttämään epidemian vuoksi yksin ilman Juusoa. Nyt kavala tauti iski hääsuunnitelmiin.

– Nyt jouduttiin siirtämään häitä, sen takia koska ei olisi järkevä pitää niitä tällä hetkellä, katellaan sitten ensi vuonna, jos tulisi joku hyvä rako pitää ne.

Kerroimme aiemmin, että Vilma ja Juuso osallistuvat Unelmahäät-ohjelman kuvauksiin. Unelmahäät-ohjelma on jatkoa aikoinaan Satuhäät-nimellä tunnetulle ohjelmaformaatille. Sarjaa esitetään nykyöään TV5-kanavalla. Vilma ja Juuso ovat olleet kaksi kertaa kihloissa, joista viimeisin on kestänyt ja vahvistunut perheenlisäyksen myötä.