Cardi B poisti Twitter-tilinsä – kyllästyi Offsetiä haukkuneisiin faneihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Cardi B erosi taannoin aviomiehestään, räppäri Offsetistä. Kaksikon välit ovat kuitenkin lämmenneet jälleen, mikä ei ole ollut kaikkien tähden fanien mieleen. Nyt Cardi B on päättänyt poistaa Twitter-tilinsä kyllästyttyään ex-aviomiestä haukkuneisiin faneihin.

Cardi B avautui tilanteeseen liittyen Instagram Livessä, kertoen Offsetin saaneen vihaviestejä ex-pariskunnan vietettyä jälleen aikaa yhdessä. Cardi kertoo rakastavansa edelleen fanejaan, mutta kertoo joidenkin heistä käyttäytyvän kuin he luulisivat pääsevänsä hänen kanssaan sänkyyn. Tähden mukaan avioero on tällä hetkellä hänen pienin ongelmansa.

– Lauma 15-vuotiaita kertomassa minulle miten elää elämääni kuin olisin joku v*tun Arian Grande… Kuin olisin Disney-hahmo tai jotain. Olen niin kyllästynyt siihen, että minun täytyy jatkuvasti selitellä tekemisiäni teille. En tehnyt avioerostani julkista, tuomioistuimen kirjaaja teki niin, Cardi B avautui.