Demi Rosen rinnat eivät olleet pysyä piilossa – tälläistä uimapukua ei julkisilla rannoilla nähdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on päässyt malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Naisen sosiaalista mediaa seuratessa ei pysty hädin tuskin muistamaan, että tällä hetkellä eletään koronapandemiaa, minkä vuoksi monien muiden matkasuunnitelmat ovat peruuntuneet.

Nainen on viettänyt viime aikoina leppoisia lomapäiviä Ibizalla ja Malediiveilla kuvaajiensa kanssa. Tällä hetkellä 25-vuotias kaunotar seikkailee Tansaniassa. Nyt Demi Rose onkin julkaissut uuden kuvan, jossa hänet nähdään Serengetin kansallispuistossa sijaitsevan hotellin uima-allasalueella nauttimassa auringosta.

Demi Rose on melkoinen näky ottaessaan aurinkoa uima-altaan reunalla. Nainen makoilee aurinkotuolilla näyttävässä mustavalkoruudullisessa uimapuvussaan, joka onnistuu juuri ja juuri peittämään naisen nännit ohuiden olkaimien avulla. Muuten Demi Rosen rinnat ovatkin ulkona uimapuvusta ja saavat nauttia auringon lämmöstä.