Hääjuhliin odotettiin jopa 10 000 vierasta – viranomaiset joutuivat puuttumaan asiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastavaiset ympäri maailmaa ovat joutuneet laittamaan tänä vuonna hääsuunnitelmansa uusiksi koronakriisin vuoksi. Nyt New Yorkissa on kielletty vierasmäärältään jättimäiseksi suunniteltujen häiden järjestäminen.

Brooklynissä järjestettäväksi suunniteltuihin häihin odotettiin NBC-uutissivuston mukaan jopa 10 000 vierasta. Kuten arvata saattaa, pidettiin suunnitelmia viranomaisten taholta räikeästi koronarajoitusten vastaisina. Niinpä tapahtuma sen suunnitellussa muodossa kiellettiin.

New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomo totesi lehdistötiedotteessa ihmisten saavan edelleen mennä naimisiin. Hääjuhlissa ei vain saa olla paikalla tuhansia vieraita. New Yorkin pahimmat koronakeskukset on jaettu punaisella, oranssilla ja keltaisella merkattuihin alueisiin sen mukaan, kuinka paljon tartuntoja on niissä ilmennyt.