Jessica Edström pulahti hyiseen avantoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun. Nyt Jessica nähdään menossa avantouinnille.

Kurvitar poseerasi kameralle punaisissa biksuissa ja pipo päässä pakkasessa, eli matkalla avantoon. Kuvan yhteydessä Edström kertoo, että tuolla hetkellä hänen hän huusi isänmaallisesti ”Suomi perkele”. Tarina ei kerro tapahtuiko näin todella, mutta ainakin tarinan osalta se vaikuttaa uskottavalta.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.