Pippa Middleton raskaana – tältä kaunotar näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton on naimisissa James Matthewsin kanssa. Aviopari sai ensimmäisen lapsensa, Arthur-pojan, kaksi vuotta sitten. Nyt pariskunnan on kerrottu odottavan toista lasta.

Pippa Middleton ja James Matthews ovat innoissaan odottaessaan toista lasta perheeseensä. Page Six -sivuston saamien tietojen mukaan perhe ja koko suku on innoissaan saadessaan iloisia uutisia tämän synkän koronavuoden keskelle. Aviopari ei kuitenkaan vielä itse ole antanut asiasta virallista tiedotetta.

37-vuotiaan Pippa Middletonin toisen raskauden oletetaan menevän hyvin. Nainen oli 34-vuotiaana ensimmäisen raskauden aikana todella hyvinvoiva. Hän pystyi raskaanakin uimaan, pelaamaan tennistä ja joogaamaan. Ensimmäisen raskautensa aikana Middleton jätti liikuntaharrastuksistaan pois vain hölkkäämisen.