Kitaristi teki dueton koskettimia soittavan kissan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimistä voi paljastua yllättäviä musiikillisia puolia niiden päästessä soittimien äärelle. Tämön huomasi taannoin eräs venäläinen TikTok-käyttäjä, joka päätti ryhtyä musisoimaan kissansa kanssa.

Hauskalla viraalivideolla Marsel Gilmanov esittää dueton kissansa Barneyn kanssa. Videolla Barney nähdään ja kuullaan painelemassa tassuillaan sähköurkujen koskettimia. Pian musisointiin liittyy Gilmanov oman kitaransa kanssa.

Vaikka kappaleella ei ehkä päästäisi radion soittolistoille saakka, herätti video riemua sosiaalisessa mediassa. Se keräsi TikTokissa satoja tuhansia katselukertoja, ja myöhemmin Gilmanov jakoi alustalla myös toisen kaksikon soittaman dueton.

@akizguitar

#duet with @mars.gilmanov still working on my phrasing with maestro cat. #fy #fyp #cat #guitar

♬ оригинальный звук – Марсель Гильманов

@akizguitar

#duet with @mars.gilmanov Groovie lesson with maestro cat 🐱 #fyp #fy #cat #guitar

♬ оригинальный звук – Марсель Гильманов