Sometähteä syytetään äitinsä murhasta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Moldovasta kotoisin olevaa mallia ja somevaikuttajaa epäillään äitinsä kylmäverisestä ja raa’asta murhasta. Poliisi uskoo Anna Leikovicin puukottaneen äitiään ja leikanneen irti hänen sisäelimiään.

Lääketiedettä opiskeleva Anna Leikovic oli juuri palannut Moldovaan tylkeikalta Saksasta. Poliisin mukaan 21-vuotias nainen puukotti äitiään keittiöveitsellä ja kaivoi ulos uhrin sydämen ja keuhkot. Tämän jälkeen hänen kerrotaan pesseen veret pois päältään suihkussa ja lähtenyt tapaamaan poikaystäväänsä.

Paikallisten viranomaisten mukaan Leikovic on toistaiseksi poliisin ainoa epäilty. Murhan mahdollinen motiivi ei ole toistaiseksi tiedossa. Leikovicin äidin on kerrottu epäilleen tyttärensä käyttävän huumeita ja kirjanneen hänet vieroitushoitoon, mutta naisen eno on New York Post -lehden mukaan kiistänyt väitteen.

Leicovic tunnetaan Instagram-mallina, ja hänellä oli palvelussa yli 10 000 seuraajaa. Toimittajan kysyessä oikeudessa Leicovicilta murhasiko hän äitinsä, oli syytetty vain nauranut ja toivottanut tälle hyvästit.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ANNA LEKOVICH 🥥 (@leksaaam) jakama julkaisu