Hilary Duff paljasti: ”Lizzie McGuiren paluu on kariutunut”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja laulaja Hilary Duff nousi aikoinaan kuuluisuuteen teini-idolina LIzzie McGuire -sarjan myötä. Sarjasta työstettiin vielä joku aika sitten Disney Plus -palveluun uutta versiota, jossa Duff olisi näytellyt hahmoa aikuisena.

Nyt Hilary Duff on kuitenkin paljastanut Instagramissa suunnitelmien peruuntuneen. Tähden mukaan Lizzie McGuiren uuden version suunnittelun eteen tehtiin paljon työtä, mutta se ei tule toteutumaan. Näyttelijöille ja työryhmälle on jo ilmoitettu, ettei sarjaa tulla tekemään.

Disneyn edustaja puolestaan kertoi New York Post -lehdelle suunnitelmien olevan tauolla toistaiseksi. Alkuperäistä Lizzie McGuire -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuodesta 2001 vuoteen 2004 saakka. Huhujen mukaan Duff olisi halunnut tehdä uuden sarjan aikuisempaan makuun, kun taas Disney halusi sarjasta lapsille sopivan.