Joulukuusesta löytyi kutsumaton vieras – kaaos kuin elokuvista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monissa kodeissa tiedetään valitettavankin hyvin, kuinka paljon joulukuuset voivat kiinnostaa lemmikkieläimiä. Eräs yhdysvaltalainen nainen sai huomata kuusen kiinnostavan myös villieläimiä.

Floridan Tallahaseessa asuva Aubrey Iacobelli ihmetteli joulukuusessaan näkynyttä liikettä. Hän epäili kissan päässeen sisälle koiranluukun kautta ja kiivenneen puuhun. Yritettyään hätistellä eläintä pois ja tajusi joulukuuseen ilmestyvän otuksen olleen kissan sijaan pesukarhu.

Iacobelli yritti turvautua koiransa apuun, mutta se sai pesukarhun vain kiipeämään korkeammalle. Pesukarhu onnistui kaatamaan joulukuusen, kiipesi lähes tunniksi lamppuun ja poistui lopulta koiranluukun kautta ulos Iacobellin hätisteltyä sitä harjalla. Nainen suosittelee WPTV-sivuston mukaan muita samanlaiseen tilanteeseen joutuneita hälyttämään suosiolla apuun villieläimiin erikoistuneet viranomaiset.