Julkkispastorin uskottomuusskandaali vain jäävuoren huippu – koko kirkko seksikohun keskiössä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisten suosima Hillsong Church seurakunnan julkkispastori Carl Lentz sai äsken potkut, koska petti 17 vuotta hänen kanssaan avioliitossa ollutta Laura Lentz -vaimoaan. Pian hänen uskottomuusskandaalin jälkeen kirkosta alkoi tihkua lisää epämääräistä tietoa lehtiin.

Seurakunta on toiminut kuin treffisivusto, joka välittää vapaaehtoisia kirkon korkeimmissa viroissa oleville. Vapaaehtoisten on kerrottu harjoittaneen keskenään ja seurakunnan työntekijöiden kanssa runsaasti irtosuhteita. Pastori Carl Lentzillä kerrotaan olleen useita salasuhteita ja joidenkin väitteiden mukaan hän on käyttänyt jopa seurakuntalaisiaan seksuaalisesti hyväksi, Page Six uutisoi.

Hillsong Church on alunperin lähtöisin Australiasta. Justin Bieberin luottopastori Carl Lentz toi sen Yhdysvaltoihin ja kasvatti seurakunnasta suuren organisaation lukuisten julkisuuden henkilöiden avulla. Justin Bieberin lisäksi seurakuntaan ovat kuuluneet muun muassa Selena Gomez, Chris Pratt ja Kourtney Kardashian.