Lizzolla ei ollut lapsena tummaihoisia esikuvia – oppi rakastamaan itseään vasta aikuisena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jameela Jamil on englantilainen televisiojuontaja, malli ja radiojuontaja. 33-vuotias Jamil tunnetaan myös naisena, jolla on paljon mielipiteitä ja joka ei pelkää kertoa niitä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa taistellakseen tasa-arvon puolesta. Nyt nainen jututti artisti Lizzoa tuoreella YouTube-videollaan, jolla hän halusi keskustella itsevarmuudesta ja sosiaalisesta mediasta.

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on musiikin monitaituri. 31-vuotias nainen osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa. Lizzo on myös tunnettu positiivisen minäkuvan puolestapuhuja ja feministi, mutta aina hän ei kuitenkaan ole ollut niin itsevarma kuin nykyään.

Lizzo kertoi, että hänen oli hankalaa lapsena pitää itsestään. Lehtien palstoilla esitellyt kauniit naiset olivat aina vaaleita ja hoikkia. Lizzo oli sen sijaan tummaihoinen ja ylipainoinen, mikä sai nuoren naisen välillä toivomaan, että jonain aamuna hän vain heräisi ja olisi joku muu.

Lizzolla ei ollut lapsena tai nuorena samalta näyttäviä esikuvia, joita hän olisi pitänyt kauniina, mikä teki itsevarmuuden muodostumisesta haastavaa. Vanhempana Lizzo on kuitenkin oppinut hyväksymään itsensä ja rakastamaan omaa peilikuvaansa koko sydämellään.