Rosanna Kulju suivaantui: ”Eikö nainen voi ostaa itselleen lahjaa ilman pe**een myymistä?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rosanna Kulju kruunattiin vuonna 2015 Miss Helsinki -kilpailun voittajaksi. Pari vuotta sitten Kulju alkoi myös itse pyörittämään kilpailua Martina Aitolehden myytyä kilpailun omistajuuden nuorelle naiselle. Kuljulla on myös vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa, jossa hän ei pelkää puhua suutaan puhtaaksi.

Hyvin seurattuna sometähtenä Rosanna Kulju saa toisinaan melko värikästäkin palautetta ihmisiltä. Viimeisimpänä Kuljun saama palaute koski erästä kelloa, joka naisen ranteessa oli vilahtanut Instagram-tarinassa. Eräs tähden seuraaja oli heti kommentoinut tarinaa tylysti. ”Noloa näytellä perseellä saatua rollea”, yksityisviestiin oli kirjoitettu.

Rosanna Kulju päätti avautua tapauksesta Instagramissa. Hän selvensi, että kello oli hänen itsensä ostama. ”Onhan se tavallaan totta. Tällä perseellä on käpsytelty satoihin palavereihin ja istuttu koneen ääressä lukuisia tunteja”, Kulju kommentoi pilke silmäkulmassa. Nainen kertoi tienanneensa itse kalliiseen kelloon tarvittavat rahat, mutta hän muistuttaa seuraajiaan myös siitä, että kalliin lahjan vastaanottamisessa omalta kumppaniltakaan ei ole mitään väärää.