Courtney Stodden joulun rintavin hoitsu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mediapersoona Courtney Stodden nousi aikoinaan julkisuuteen mentyään alaikäisenä naimisiin kymmeniä vuosia vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Sittemmin tähti on tullut tunnetuksi muun muassa lukuisista realitysarjoista.

Nyt 26-vuotias Courtney Stodden poseeraa sosiaalisessa mediassa asussa, joka ei välttämättä imartele aitoja sairaanhoitajia. Hän nimittäin keikistelee palmun alla pienissä punaisissa biksuissa, joissa on punaisessa ympyrässä valkoinen risti. Tiedossa ei ole saako Stoddenilta jonkinlaista ensiapua, mutta kuvan perusteella sellaista voisi ehkä olla hätätilanteessa luvassa.

Courtney Stodden tähdittää parhaillaan FNL Network -kanavan Courtney-nimistä sarjaa. Hänen paljastettiin eronneen nykyään 60-vuotiaasta Doug Hutchinsonista vuonna 2017. Avioero astui viimein voimaan maaliskuussa 2020.