Mariah Carey kritisoi häntä esittävää joulukoristetta: ”En hyväksy”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mariah Carey on tehnyt menestyksekästä uraa laulajana jo kymmenien vuosien ajan. Yksi hänen suurimmista hiteistään on jouluaiheinen All I Want for Christmas is You -kappale, joka on jo 25 vuoden ajan kuulunut maailman suurimpiin jouluhitteihin. Nyt kyseinen laulu on jälleen palannut soittolistojen kärkeen.

Joulun lähestyessä kuhina Mariah Careyn ympärillä käy yleensä tavallista kuumempana myös sosiaalisessa mediassa. Nyt Kyle Blaine -niminen mies julkaisi Twitterissä kuvan joulukoristeesta, joka esittää Mariah Careyta. Blaine oli saanut sen kumppaniltaan lahjaksi ja esitteli sitä innoissaan kuvan kera. Tähti itse ei kuitenkaan ollut vakuuttunut koristeesta.

Mariah Carey kommentoi koristetta melko suorasanaisesti ja näytti olevan sitä mieltä, että se ei näytä häneltä. Koristeessa naisen kasvot on maalattu melko epäsymmetrisestä toisen kulmakarvan sijaitessa suoraan nenän yläpuolella.

– Tätä en hyväksy. Ajatus on kuitenkin tärkeintä eikö niin, Mariah Carey kommentoi hullunkurista joulukuusen koristetta.