Näin Kourtney Kardashian treenaa vartaloaan – esitteli sen videolla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney Kardashian, on tunnettu terveellisistä elämäntavoistaan. Nainen suosii mahdollisimman puhdasta ruokaa ja kosmetiikkaa, minkä vuoksi monet janoavatkin usein terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä niksejä naiselta.

Poosh-hyvinvointisivuston luonut Kourtney Kardashian esitteli nyt oman treeninsä YouTube-videolla. Nainen treenaa henkilökohtaisen kuntovalmentajansa Donin kanssa ja on omien sanojensa mukaan tänä kesänä ollut kuntoilun suhteen oikea peto. Videolla nähdään millaisia liikkeitä Kourtney Kardashian tekee pitääkseen vartalostaan hyvää huolta.

Kourtney Kardashian sai kesällä kritiikkiä seuraajiltaan vartaloonsa kohdistuen. Naisen fanit kommentoivat tähden saaneen ylimääräisiä kiloja ja osa epäili tähden jopa olevan raskaana. Kardashian kertoi kuitenkin olevansa terve ja ylpeä naisellisista muodoistaan. Myöhemmin tähti aloitti ketogeenisen dieetin ja tarkemman kuntoilurutiinin.