Poliisi pyytää Ylivieskan yrityksiä apuun: ”Tarkastakaa kameratallenteet kadonneen löytämiseksi”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ylivieskalainen 84-vuotias Matti Perkkiö on kadonnut keskiviikkona 9. joulukuuta kello 10:00 jälkeen. Hän poistui kotoaan Kaisaniemen Kelokujalta mahdollisesti Ylivieskan keskustan suuntaan. Poliisi pyytää nyt alueen yritysten apua.

– Perkkiö on edelleen kateissa eikä hänestä edelleenkään ole täysin varmoja, vahvistettuja havaintoja katoamishetken jälkeen. Perkkiö on edelleen kateissa eikä hänestä edelleenkään ole täysin varmoja, vahvistettuja havaintoja katoamishetken jälkeen, Pohjois-Pohjanmaalta tiedotetaan.

Mikäli kuvissa näkyy Perkkiötä muistuttava henkilö, pyydetään ottamaan yhteys joihinkin seuraavista:

– Hätänumero 112– Ylivieskan palvelupäivystys 0295 416 409– Poliisin vihjepuhelinnumero 0295 416 194– Ylivieskan tutkinnan sähköposti tutkinta.poliisi@ylivieska.fi

Perkkiöllä on katoamishetkellä ollut yllään sinisävyinen ulkoilupuku, jonka takin päällä vyö, jossa on kännykkäkotelo. Jalassaan hänellä on ollut varrelliset kengät ja päässään tumma pipo. Perkkiö on hoikkavartaloinen, 168 senttimetriä pitkä ja hän käyttää silmälaseja.

Poliisi