Eläinsuojassa pitkään virunut labradorinnoutaja sai uuden kodin – sopivasti jouluksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista eläinsuojista adoptoidaan nopeasti pienikokoiset ja vaaleaturkkiset koirat. On tutkittu, että mustaturkkiset lemmikit tuntuvat monien mielestä uhkaavilta, minkä vuoksi etenkin vanhat, mustat ja isokokoiset koirat joutuvat usein asumaan vuosien ajan eläinsuojassa ja päätyvät valitettavan usein lopetuslistalle.

Nyt Animal Friends -eläinsuoja on tiedottanut iloisia uutisia asukastaan Caponea koskien. Eläinsuojassa pisimpään asustellut musta labradorinnoutaja adoptoitiin viimein. Capone onnistui saamaan oman loppuelämän kodin sopivasti ennen joulua vietettyään ensin eläinsuojassa yli kolme vuotta.

Musta labradorinnoutaja asui Animal Friends -suojan hoidettavana Pittsburghissa yhteensä 1.134 päivää. Kymmenenvuotias Capone oli People-sivuston mukaan sijoitettuna väliaikaisesti erääseen perheeseen muutaman viikon ajaksi. Koiraa hoitanut perhe kuitenkin rakastui Caponeen ja päätti nyt virallisesti adoptoida mustaturkkisen hurmurin omaksi perheenjäsenekseen.