Nainen törttöili kännissä Lahden liikenteessä – poliisit löysivät myöhemmin ravintolasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskukseen tehtiin torstaina 17. joulukuuta illalla kello 21:45 aikaan ilmoitus Lahden Kirkkokadulla pysäköityyn autoon törmänneestä kuljettajasta. Toista autoa kolaroinut oli poistunut nopeasti paikalta. Poliisit lähtivät etsimään ajoneuvoa.

Auto löydettiin myöhemmin Vapaudenkadulta. Auton kuljettaja oli kuitenkin poistunut. Poliisi sai samalla tietää, että kyseinen auto oli kolaroinut myös linja-autoon Vapaudenkadulla. Sivulliset ilmoittivat, että autosta oli poistunut naiskuljettaja läheiseen ravintolaan.

Poliisit hakivat 57-vuotiaan naisen ravintolasta. Hän puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi. Poliisin mukaan nainen on ajokiellossa ja tämä oli hänen kolmas rattijuopumusepäily vuoden sisällä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena, kahtena liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.