Sophie Turner vihasi joogaa – sitten eräs huomio sai mielen muuttumaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuositusta Game of Thrones -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Sophie Turner sai elokuun lopulla Jonas Brothers -bändin laulajan Joe Jonasin kanssa ensimmäisen lapsensa. Pariskunnalle syntyi tyttö, joka sai nimekseen Willa. Sophie Turner palautui nopeasti synnytyksestä ja on nyt palannut vähitellen kuntoilun pariin.

Sophie Turner kokeilee Vogue-lehden julkaisemalla YouTube-videolla hänelle entuudestaan täysin tuntematonta lajia, vuohijoogaa. 24-vuotias tähti kertoo heti aluksi vihaavansa joogaamista, mutta vuohien läsnäolo sai naisen kuitenkin kiinnostumaan tästä joogamuodosta.

Vuohet haluavat luonnostaan hypätä aina kaikkien näkemiensä tasojen päälle. Vuohijoogassa näitä tasoja ovat itse ihmiset, joiden päällä vuohet loikkivat treenin aikana. Sophie Turner myönsi, että hän ei juurikaan joogannut vaan lähinnä makoili eri asennoissa ja nautti vuohien läsnäolosta. Tähden mukaan kokemus teki hänen päivästään naisen koko elämän parhaan päivän.