Ed Sheeran tarjosi joululahjan faneille – julkaisi uuden kappaleen pitkän tauon päätteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti Ed Sheeran ilmoitti viime vuonna vetäytyvänsä tauolle esiintymisistä ja uuden musiikin julkaisemisesta. Nyt muusikon 18 kuukautta kestänyt tauko on päättynyt.

Ed Sheeran kertoi viikonloppuna aikovansa tarjoilla faneilleen joululahjan maanantai-aamuna. Lahja paljastui uudeksi Afterglow-nimiseksi kappaleeksi. Sheeranin mukaan hän kirjoitti kappaleen jo viime vuonna, eikä kyseessä ole hänen tulevan albuminsa ensimmäinen single.

Ed Sheeranin edellinen julkaisu oli vuonna 2019 ilmestynyt No.6 Collaborations Project, jolla vierailivat muun muassa Justin Bieber, Eminem ja Cardi B. Muusikko ilmoitti elokuussa 2019 jäävänsä esiintymistauolle ja keskittyvänsä perhe-elämään. Tämän vuoden syyskuussa Sheeran paljasti saaneensa esikoistyttären vaimonsa Cherry Seabornin kanssa.