Hämmentävä näky videolle – alaston mies rullaluisteli pandanaamari päässään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosi 2020 on ollut yllätyksiä täynnä, mutta vielä ne eivät mitä ilmeisimmin ole loppuneet. Taannoin Yhdysvaltojen Ohiossa saattoi törmätä monellakin tavalla hämmentävään näkyyn.

Autoilijoiden yllätykseksi I-670 -valtatietä pitkin kiiti kaikessa rauhassa rullaluistelija. Rullaluistelijan näkeminen moottoritiellä on jo itsessään harvinaista, mutta kyseinen mies oli myös täysin alasti lukuunottamatta pään peittänyttä pandanaamaria.

Näky ikuistui nopeasti viraalina levinneeksi videoksi. Vaikka näky nauratti monia, ei liikennesääntöjä rikkoneen miehen tempaus huvittanut paikallisia viranomaisia. Rullaluistelija on Columbus Navigator -lehden mukaan sittemmin tunnistettu Hoodpanda-nimellä esiintyväksi henkilöksi.