Janita Lukkarinen haudattiin – testamenttiriita viivästytti surujuhlaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosien ajan syöpää vastaan taistellut suomalainen julkisuuden henkilö Janita Lukkarinen on haudattu lauantaina Nurmijärvellä. Hän menehtyi 27. marraskuuta Terhokodissa Helsingissä pitkän sairauden uuvuttamana. Hautajaiset siirtyivät testamenttiin liittyvien epäselvyyksien vuoksi.

Iltalehden ja MTV:n uutisten mukaan hautajaiset oli määrä pitää jo 12. joulukuuta, mutta tilannetta viivästytti ulkopuolisen henkilön hallussa ollut testamenttikopio. Janita Lukkarisen vanhemmat eivät usko testamentin olevan aito. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Sen sijaan Janita Lukkarinen on sanonut aiemmin, että hän ei aio tehdä testamenttia. Hautajaiset järjestettiin lähipiirin läsnä ollessa. Janita oli 27-vuotias.