Poptähti Pink kiidätettiin sairaalaan: ”Koronasta selviäminen ei riittänyt”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosituhannen vaihteessa kuuluisuuteen noussut poptähti Pink on joutunut sairaalaan. Syynä oli nilkan murtuminen, joka tähden mukaan kruunasi valmiiksi jo melkoisen kehnon vuoden. Laulaja kertoo nimittäin vuoden olleen täynnä erilaisia terveysongelmia.

– Koronasta selviäminen ei ilmeisesti riittänyt tälle pökäleleipää muistuttavalle vuodelle. Sain tikkejä kuivattuani viinilasia, mikä meni hienosti. Sitten toivuin elämäni ensimmäisestä, ilman syytä saadusta staflykokkitartunnasta, Pink avautui.

Pinkin mukaan hän mursi nilkkansa juostessaan alas rappusia piktin nähdäkseen joulutähden, ja kuuli vasta jälkikäteen sen näkyneen vasta 21. joulukuuta. Tähti julkaisi viime vuonna Hurts 2B Human -nimisen tuoreimman albuminsa. Hän ilmoitti jo ennen koronapandemiaa pitävänsä vuonna 2020 taukoa musiikista ja keskittyvänsä perhe-elämään.