Roxetten rumpali on kuollut – 60-vuotias oli yhtyeessä sen alusta asti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaisen popyhtye Roxetten rumpali Pelle Alsing on kuollut lauantaina. Hän oli kuollessaan 60-vuotias. Roxetten Per Gessle on vahvistanut Alsingin kuoleman Instagramissa.

Pelle Alsing oli Roxetten rumpali ensimmäisestä Pearls of Passion -levystä lähtien. Pearls of Passion ilmestyi vuonna 1986. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Ruotsalaisen popyhtye Roxetten laulaja Marie Fredriksson kuoli vuosi sitten. Hän oli kuollessaan 61-vuotias.

Ruotsalaiset Marie Fredriksson ja Per Gessle perustivat Roxetten vuonna 1986. He kohosivat maailmanmaineeseen vuonna 1989 singlellään The Look. Roxette on myynyt 85 miljoonaa albumia, julkaissut 51 singleä ja sillä on hallussaan neljä US Billboardin ykkössijaa.