Tuhmemmaksi ei joulutonttu mene – jättirintainen goottikaunotar pukeutui punaiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty Ink on luksustyylin bimbo. Hän on omistanut kuluneen vuoden lähes kokonaan uudenlaisen uran luomiseen maailmankuuluna gootti-Barbiena. Nainen vierailee säännöllisesti kauneusleikkauksissa.

Kitty haluaa näyttää yliampuvan seksikkäältä ja överiltä. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia ja täyteaineita. Naiselle on myös tehty rasvaimuja, ja tatuointitaiteilijana hänen ihoaan koristavat lukuisat mustetaideteokset. Nyt hän on pukeutunut överiseksikkään gootti-tontun asuun.

– Santa Kitty on tulossa kaupunkiin, hän vihjailee Instagram-kuvansa yhteydessä.

Yli 46-vuotias nainen kertoo käyttäneensä kauneusleikkauksiin yhteensä 60.000 euroa. Hänen mukaansa pääasia on, että ulkonäkö on mahdollisimman omalaatuinen. Hänellä on tällä hetkellä 52.000 seuraajaa Instagramissa.