Ystävät haastattelivat Kate Mossia – supermalli valotti elämäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Legendaarinen huippumalli Kate Moss on tunnettu bilettäjä, joka on jaksanut juhlia jatkoilla aina aamuun saakka. Aktiivisten mallivuosien jäätyä taakse nainen on kuitenkin muuttanut elämäntapansa terveellisempään suuntaan. Nyt tähti esiintyy pitkästä aikaa kattavassa haastattelussa, jossa hänen ystävänsä esittävät naiselle kysymyksiä.

46-vuotias Kate Moss vastasi British Vogue -lehden julkaisemalla YouTube-videolla tuttujen ja ystävien lähettämiin kysymyksiin. Nainen kertoi heti alkuun kaipaavansa aikaa ennen älypuhelimia ja kamerapuhelimia ylipäätään. Hän ei pidä siitä, että kaikkien täytyisi jatkuvasti nähdä hänet ja tietää hänen kuulumisistaan.

Kate Moss muisteli juoneensa paljon samppanjaa aktiivisina mallivuosinaan ja juhlineensa aina muotinäytösten jälkeen mallikollegoidensa kanssa. Malli muisti myös ajatelleensa, että elämä ei tästä enää parane kun hänet kutsuttiin kuningattaren toimesta Buckinghamin palatsiin.