12-vuotias järjesti reivit koulun vessassa – opettajat takavarikoivat oppilaan DJ-laitteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lupaava brittiläinen DJ on kohdannut takaiskun alkavalla urallaan. 12-vuotiaan Cael Bellin DJ-laitteet takavarikoitiin hänen järjestettyä juhlat koulunsa vessassa. Tapaus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja poika on sittemmin saanut runsaasti tukea.

Kaikki alkoi Caelin ilmoitettua Snapchatissa järjestävänsä juhlat St. Anthony’s Catholic Collegen wc-tiloissa ruokatunnilla, ja kutsuneensa paikalle kaikki luokkatoverinsa. Paikalla oli jopa limppari- ja suklaapatukkatarjoilu. Caelin DJ-setti ehti kestämään puolen tunnin ajan, kunnes koulun henkilökunta lopulta keskeytti juhlat ja takavarikoi pojan äänentoisto- ja valolaitteet.

Poikansa rankaisemisen sijaan Caelin vanhemmat kertovat ainoastaan nauraneen hänen tempaukselleen. Pojan Fiona-äiti kuvailee Mirror-lehdelle kuluneen vuoden olleen hirveä, eikä hän kyennyt olemaan vihainen lapselleen joka yirri vain ilahduttaa ystäviään.

Caelin salabileet herättivät riemua etenkin musiikkipiireissä Fionan jaettua Facebookissa viraalina levinneen julkaisun poikansa tempauksesta. Ladbibile-sivuston mukaan pojalle on jopa perustettu GoFundMe-kampanja, jossa hänelle kerätään rahaa uusia DJ-laitteita varten.