Kylie Jenner leipoi tyttärensä kanssa – näin vihreät Grinch-kuppikakut syntyvät

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner julkaisi taannoin ilahduttavan YouTube-videon, jossa hän leipoi Halloween-keksejä tyttärensä Stormin kanssa. Suosittu video sai ensimmäisen kuukauden aikana yli 21 miljoonaa katselukertaa, mikä sai naisen leipomaan videolla tyttärensä kanssa uudelleen.

Kylie Jenner otti jälleen kaksivuotiaan Stormin juontajaparikseen videolle, jossa he loihtivat yhdessä kuppikakkuja. Jouluisten kuppikakkujen teemana on tällä kerralla joulun varastava Grinch, joka seikkailee myös Jennerin tuoreimman kosmetiikkalanseerauksen paketoinneissa.

Kylie Jenner jakaa julkaisemallaan YouTube-videolla reseptin vihreisiin kuppikakkuihin, joihin tulee Grinch-koristelu. Suloinen Stormi toimii apurina ja muistaa kehua äitiään toistuvasti kauniiksi samalla kun he leipovat. Lopulta äiti ja tytär pääsevät maistamaan heidän tuotoksiaan, joiden makuun ainakin Stormi tuntuu olevan hyvin tyytyväinen.