Youtube-tähti haastoi Conor McGregorin nyrkkeilyotteluun: ”Pelkäät häviäväsi tubettajalle”

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-tähti Jake Paul laajensi joitain vuosia sitten repertuaariaan nyrkkeilyn pariin. Nyt hän haluaa ottaa nyrkkeilykehässä mittaa irlantilaisesta vapaaottelija Conor McGregorista. Kirosanojen ja solvausten täyttämällä tuoreella videollaan hän tarjoaa ottelusta 50 miljoonan dollarin palkkiota.

– Mitä v*ttua sinulle kuuluu, senkin irlantilainen k*sipää? Hyvää huomenta, Conor McGregor. Olet varmaan juuri nyt hakkaamassa vanhoja äijiä baarissa, tai ehkä olet vetämässä käteen koska olet kyllästynyt n*ssimaan vaimoasi. Hän on nelosen arvoinen, pystyisit parempaankin, Jake Paul aloitti.

– Tiimini lähetti sinulle tänä aamuna 50 miljoonan dollarin tarjouksen todistuksineen rahoituksesta. Se on suurin sinulle tarjottu summa. Pelkäät silti otella minua vastaan. Välttelet minua, sillä pelkäät häviäväsi tubettajalle. Olet 0-1 nyrkkeilijänä, minä olen 2-0 nyrkkeilijänä, Paul härnäsi.

Conor McGregor ei ole toistaiseksi kommentoinut Jake Paulin ehdotusta. Jake Paulin meriitit nyrkkeilijänä eivät ole aivan tuulesta temmattuja. Taannoin hän otti taannoin nyrkkeilykehässä mittaa ex-koripalloilija Nate Robinsonista, voittaen ottelun sen toisen erän aikana.