Miss Peppu kuin naapurin tyttö – haastaa jopa Megan Foxin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on nykyisin huippusuosittu kaunotar.

Nyt Claudia Alende on esitellyt Miss Peppu -kilpailusta tuttuja kurvejaan joulun kunniaksi naapurintyttömäisissä asuissa, jotka ovat saaneet hänen seuraajiltaan suuren suosion. Tuoreimpien otosten perusteella hän hakee nykyisin vertaistaan jopa supertähti Megan Foxista.

25-vuotias brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.