Lisa Vanderpumpin maailmankuulu lemmikkikoira menehtyi: ”Olemme surun murtamia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta ja omasta Vanderpump Rules -realityohjelmastaan tunnetuksi tullut bisnesnainen Lisa Vanderpump on ilmoittanut Instagram-kanavallaan surullisia uutisia. Hänen ja aviomies Ken Toddin rakastettu pikkuruinen Giggy-koiransa on kuollut.

Pieni pomeranianrotuinen Gigolo, eli Giggy, tuli maailmanlaajuisestu tunnetuksi koiraksi Lisan ja Kenin käsipuolessa kaikissa esiintymisissä, joihin pariskunta saapui. Koira kulki aina joko Lisan tai Kenin sylissä ja koiran yllä nähtiin joka kerta näyttäviä asuja. Perheen rakas lemmikki menehtyi lauantaiaamuna 12. joulukuuta.

– Olemme surun murtamia joutuessamme ilmoittamaan, että rakastettu Giggymme on menehtynyt tänä aamuna. Hän oli todella rakastettu ja tiedämme, että myös moni teistä rakasti Giggyä myös, Vanderpump kirjoitti Instagram-kanavallaan.

Giggy on ensimmäinen koira, jonka Lisa Vanderpump on pelastanut. Pieni pomeranian vei naisen sydämen ja innoitti häntä ja Keniä perustamaan oman Vanderpump Dog Foundation -yhdistyksen, jonka kautta aviopari apukäsineen yrittää pelastaa niin monia koiria kuin mahdollista.