Drew Barrymore ei ole käynyt treffeillä 5 vuoteen – ei ole avioeron jälkeen pystynyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tuli kymmeniä vuosia sitten tunnetuksi lapsinäyttelijänä, minkä jälkeen hänen uransa Hollywoodissa lähti kunnolla käyntiin. Nykyään nainen tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös kosmetiikka-alan yrittäjänä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Barrymore on nyt alkanut kuvaamaan myös omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa nimeä The Drew Barrymore Show.

Drew Barrymore on pitänyt itsensä niin kiireisenä, että hänellä ei ole jäänyt juurikaan aikaa yksityiselämälle. Kiire ei kuitenkaan ole syy siihen, että tähti ei ole avioeronsa jälkeen käynyt treffeillä. Barrymore on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen on ollut niin vaikeaa avautua kenellekään uudelle ihmiselle erottuaan Will Kopelmanista, että hän ei ole halunnut aloittaa treffeillä käymistä uudelleen.

Tällä hetkellä Drew Barrymore keskittyy perheeseensä ja hoitaa kahta kaunista tytärtään yksinhuoltajaäitinä. Kolme kertaa eronnut nainen ei ole käynyt treffeillä viiteen vuoteen, koska ei ole kokenut olevansa siihen valmis. Nainen on myös vannonut, että hän ei enää ikinä tule menemään naimisiin kenenkään kanssa.