Oulun avoimen yliopiston lahja työttömille ja lomautetuille: ”Ilmaiset opinnot kevääksi”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Oulun avoin yliopisto tarjoaa työttömille ja lomautetuille ilmaiset opinnot koko kevätlukukaudelle 2021. Myös kaikki kevätlukukaudella 2021 Oulun yliopistosta valmistuneet saavat suorittaa maksutta avoimen yliopiston opintoja lukuvuonna 2021–2022.

– Epävarmuus työelämässä jatkuu koronan tuomana poikkeusaikana. Oman osaamisen vahvistamista halutaan tukea Oulun yliopistossa. Oulun yliopisto tarjoaa lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden suorittaa avoimen yliopiston itsensä toteuttamia opintoja maksutta 1.1. – 31.7.2021 välisenä aikana, yliopistolta tiedotetaan.

Lisäksi kaikille taustasta ja iästä riippumatta on tarjolla maksuttomasti yli 20 opintojaksoa eri aloilta kuten kauppatieteistä, tietojenkäsittelytieteistä ja lääketieteistä. Oulun avoimessa yliopistossa on myös lukuisia maksuttomia avoimia väyliä, eli opintoja, joiden perusteella on mahdollista hakea varsinaiseksi tutkinto-opiskelijaksi Oulun yliopistoon.