Charly Jordan on näyttävä somekaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa.

Tällä kertaa somekaunotar poseeraa sosiaalisen median kuvakoosteessaan esittelemässä täydellisyyttä hipovaa biksuvartaloaan auliisti kameroille. Erityisesti esittelyssä näyttää olevan takapuoli, jota Charly on tosin aiemminkin mieluusti paljastellut hyvinkin niukoissa asuissa.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.